Гей наклонностите на Юксел Кадриев са известни от 20 години. Той проби в телевизията благодарение на Евгени Минчев, когото някога е обслужвал във всеки един смисъл.

„На мен Юксел Кадриев ми е носил чехлите“, каза преди много време лордът, с което тогава публично разкри, че новинарят е имал връзка с него.

С годините Кадриев не спря да се опитва да се прави на хетеросексуален, срамувайки се от това, което е. Дори се ожени за оперната певица Бойка Георгиева – Ласло, от която е единственото му дете. Самата Бойка обаче също обвини Юксел в хомосексуализъм при развода им, с което затвърди репутацията на турчина, че е прикрит гей.

След нея Юксел продължи да излиза с жени, за да се прави на мъжкар. Той имаше връзка с варненката Диди Янкова, която е по-голяма от него. После пък излиза с гъркинята Мария.

Говори се, че по време на всичките си връзки с жени Кадриев е искал по-специфични неща в леглото. Като например тя да му бръкне с пръст отзад, дори да му вкара изкуствен член.

Всичко това се случва и в настоящата връзка на етническия турчин. Тя е много странна, защото е с много млада дама на име Венцислава. Тя е богата, но не се знае откъде са парите й.

Юксел карал и нея да влиза в ролята на мъж в леглото, за да задоволява гей нуждите си. Интересно защо просто не се отдаде открито на мъжката любов, вместо да става за резил на стари години.

Новинарят дори живее при новата си изгора. След като го изхвърлиха от общинския дом, който обитаваше незаконно, Кадриев се залюби с Венци и отново живее гратис.

Източник: Crimesbg.com