Джена и Атанас Стоев се оказаха от стиснатите двойки. Те печелят добре, но не искат да харчат дори за отглеждането на децата си.

Това става ясно след разкритието на певицата, че не ползва бавачка. Тя и мъжът й работят нощем. Джена ходи по участия в дискотеки, а Наско е част от орк. „Канарите“.

Бабата и дядото на децата Атанас и Цветея са също част от „Канарите“. Джена пък е скарана със семейството си и изобщо не се вижда с близките си.

Така единственият вариант, който остава за гледане на децата, когато всички са на работа, е тяхната прабаба, която е баба на мъжа на Джена.

Проблемът обаче е, че тя вече е на пределна възраст, на около 80 години, а едно от децата е все още бебе, другото е само на 5 г. За възрастната дама се явява жив терор да гледа толкова малки деца така често.

Джена обаче е категорична, че няма да плаща на бавачка, защото не иска да харчи пари за глупости. Тя предпочита да спести някой лев за екскурзия с любимия в чужбина.

Певицата обожава да ходи със съпруга си в Турция, в Дубай и на още много екзотични места. Тогава пак разчита на бабата на Наско, докато тя и мъжът й се забавляват зад граница.

Източник: HotArena.net