Попфолк дивата Мария шофира лъскаво червено „Ламборгини” по улиците на София, но всеки ден трепери зад волана. И то не защото не е добър шофьор, а защото може някъде да закачи скъпото возило, което й е подарък от третия й и настоящ съпруг.

Мара Отварачката получи скъпото возило преди 10 месеца като подкуп от мъжа й да оттегли жалбата в полицията за зверския побой, който той й нанесе тогава. Тя се продаде за червеното „Ламборгини”, но с него получи и прекалено големи отговорности.

Макар да го кара тя, по документи собственик на автомобила е Мирослав Соколов. Той заплашил жена си, че само да одраска леко колата и ще я пребие така, че да си събира костите от улиците на София.

Това е и причината Мария да е забелязана да паркира колата в постоянен стрес. Тя избягвала маневрите на малки пространства, защото се страхувала да не закачи някъде бронята или нещо друго.

Всяка вечер Миро правел обстойна инспекция на колата. Проверявал всичко и вън, и вътре, за да се убеди, че е като чисто нова. Причината е, че възнамерявал да я продаде, ако бизнесът му западне, без да го интересува, че тогава жена му ще остане без кола.

Мария усеща, че парите на Миро са застрашени и затова опитва да си възвърне западналата кариера. Първата стъпка е изява в телевизионно предаване. Тази година изпъlнителката на „Спомен” ще вземе участие в „Като две капки вода”, където се надява да напомни за себе си.                                          

Източник: Crimesbg.com