Благо Георгиев може да е скъсанял, но мизерува с класа, увери се Kliuki.bg! Таткото на 5 деца от 4 различни жени отпразнува поредното си ергенско парти с пица и кока кола, но пък цяла нощ дърпаше наргиле като видно столично гъзе.

Джизъса бе решил да почерпи аверите си малко, ама от сърце, като си беше внесъл алкохол от къщи, който държеше в хладилна чанта под масата. Много класно!

Облечени по къси шорти и спортни тениски, приятелите на Благо щракаха пръсти под звуците на бясната чалга, докато ергенът се наслаждаваше на най-големия лукс на вечерта – наргиле, подарък от заведението.

По масите се виждаха парчета пица и колички, а отдолу – хладилна чанта, пълна с лед и алкохол, купен от магазина за по-евтино. От заведението проявили разбиране към скъсания джоб на Благо и му позволили да си вкара водка и уиски.

За сметка на това пък коч компанията откара до ранни зори на количките от бара и цяла вечер валяха тежки поздрави за бъдещия младоженец. По всяка вероятност сватбата на Джизъса с Поли Спасова ще бъде още този уикенд, докато все още успява да скрие надутия корем.

А евтиното ергенско парти на Благо бе само поредното доказателство колко здраво е затънал в борчове многодетният татко и не може да си позволи да почерпи аверите си подобаващо.