Ани Цолова получи нещо абсурдно!

Ани Цолова, която това лято се премести от Би Ти Ви заедно с Виктор Николаев като водеща на "Здравей, България" по Нова телевизия, получи абсурдна и нередна забрана. Става дума за клауза към договора й с телевизията, която й забранява най-нормалното и желано нещо на света, а именно да се сдобие с второ дете.

Заради работата си в сутрешния блок, Ани Цолова не трябвало да забременява в рамките на идните две години. А ако не спази клаузата, може да изхвърчи от екран и то завинаги. Жестокото условие на Нова телевизия не било налагано само върху Ани Цолова, а и върху ред нейни колежки като Деси Банова и Галя Щърбева.

[caption id="attachment_307592" align="alignright" width="300"]Ани Цолова трябва да избира между работата и второ дете Ани Цолова трябва да избира между работата и второ дете[/caption]

За да имат деца, те трябвало да молят за специално разрешение от директорите си, което за всяка жена е повече от унизително и обидно. Ани Цолова обаче смятала, че това е нещо нормално, споделят запознати, научи Kliuki.bg.

Злите езици от медията, в която работи Ани Цолова шушукат, че тя била готова на всичко, само за да задържи мястото си в сутрешния блок, за което получава далеч по-солидно възнаграждение, отколкото в предишната си телевизия.

А и освен клаузата към договора си с Нова, Ани Цолова се ужасявала от второ раждане заради килограмите, които едва успяла да смъкне три години след раждането на сина си. Когато била бременна с него, тя тежала цели 90 оки и това я карало да полудява всеки път, щом се погледне в огледалото.

Нейни познати са категорични, че Ани Цолова е готова завинаги да се откаже от втора рожба, но да запази добрата си фигура, постигната със зверска диета и много движение.