Меган Маркъл се оказа доста хитра и манипулативна!

Меган Маркъл е накарала първия си съпруг да се съгласи с „договор за бременност“. За да се увери, че ще й бъде предоставено всяко възможно удобство, ако тя роди детето им. Това съобщава Дейли Мейл, позовавайки се на информация от близък приятел. [caption id="attachment_415392" align="alignright" width="300"]Меган Маркъл Меган Маркъл шокира света[/caption] Изгряващата тогава актриса е била толкова загрижена за трудностите около бебетата и връщането на бляскавата физическа форма от преди забременявнето, че е поискала мъжа ѝ Тревър Енгелсън да плати за личен треньор и диетолог, ако тя зачене.

Херцогинята на Съсекс е поискала и бавачка, която да се грижи за евентуалното бебе, твърди източникът.

Разкритието идва само няколко дни, след като принц Хари и съпругата му обявиха, че очакват първото си дете. Договорите за бременност стават все по-популярни в САЩ и особено в родния град на херцогинята Лос Анджелис. Въпреки, че основната им цел е да се уредят родителските отговорности след раждането, като например поделянето на задълженията между съпрузите, за Меган Маркъл е било най-важно да се увери, че няма да загуби фигурата си. По време на споразумението, което се твърди, че е било уредено няколко години след сватбата ѝ с продуцента Енгелсън през 2011 г., Меган най-сетне прави пробив в киното с ролята си в сериала Костюмари.

„Тя е наясно с проблемите с килограмите на членове на семейството ѝ. И винаги се е ужасявала да не качи някой килограм, особено предвид кариерата ѝ по това време. Всеки път, когато е напълнявала малко това се отразяваше веднага на лицето ѝ. И тя искаше да се увери, че бързо ще е готова отново за камерата.

Меган поиска личен треньор и диетолог по време и след бременността. Сигурен съм, че и бавачка е била обсъждана, но тя основно беше съсредоточена върху здравето и теглото си. Тя може и току-що да се е присъединила към кралското семейство, но Меган винаги е искала да бъде третирана като принцеса“, разказва източникът.

Той разкрива, че Меган не се е обърнала към адвокати, за да напишат официален документ, който тя и съпругът ѝ да подпишат, а сама е съставила такъв. Тя обаче е била непреклонна по тази тема и Тревър Енгелсън не е имал друг избор, освен да се съгласи.

„Знаете какво казват: щастлива жена – щастлив живот. Той знаеше, че се е оженил за някого, който е много загрижен за външния си вид и много несигурен за тялото си. Така че просто се съгласи с това. Тя не би приела „не“ за отговор и той го знаеше“, добави източникът. Източник: jenata.blitz.bg