Братовчедката на Константин пострада

Сестрата на Лияна е пипната със забранени вещества. Зорница е сестра на поп фолк певицата Лияна и първа братовчедка на Константин.

Зорница често пали социалките със секси снимки и с тялото си за грях. Наскоро блондинката се изфука, че носи роден бранд дрехи, като се пусна с къса черна рокличка. Кадърът веднага бе споделен от българската фирма, чиято рокличка носи палавата мома.И залят от коментари.

Скандално семейство: Ловнаха братовчедка на Коцето със забранено вещество?(Снимки)

Но бдителни фейсбукари видяха нещо тревожно. На масичката, в заведението, в което се кипри с рокличката, до Зорница те забелязаха следи от бял прах.

„Едва ли е месила питка на тази бутикова масичка от заведението, в което се е барнала с рокличката. Ама те са доста скандално семейство!Коцето го бяха ловнали с дрога в заведението, което притежава в Студентски град. После пламна скандалът с момата, непълнолетната, която уж не изнасилил. Около сестра й Лияна се въртят какви ли не интриги, какви ли не мъжаги не вкара в кревата. Как тогава сестра й  и братовчедката на Коцето да падне по-долу от тях?“, питат феновете в нета.

Скандално семейство: Ловнаха братовчедка на Коцето със забранено вещество?(Снимки) - Снимка 2

Самата Зорница признава, че с Константин са израснали заедно. Затова чувства първия си братовчед не като такъв роднина,  а по-скоро като брат. Е, как да не се поучи от него, питат зевзеци.

Източник:Лупа.бг