Слави Трифонов е сринат публично от най-добрия си приятел и бивш колега Росен Петров

Скандално разкритие за Слави Трифонов го орезили публично, като при това то идва от най-добрия му приятел Росен Петров. Дълги години двамата бяха неотлъчно заедно и се водеха дори за повече от кръвни братя.

Днес обаче Росен Петров съсипа Слави Трифонов като открито го обяви в подмолност и нечовечност. Причина за скандалните думи на най-новия член в партията на Николай Бареков е фактът, че след решението му да напусне Би Ти Ви и да се слее с политиката, Слави Трифонов не го подкрепил, разбра Kliuki.bg.

[caption id="attachment_307519" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов получи жесток удар Слави Трифонов получи жесток удар[/caption]

И не само това, а дори се обърнал срещу него и злословел зад гърба му пред бившия му вече директор. Росен Петров не скри, че се чувства подло предаден от Слави Трифонов, на когото помагал винаги, когато имал нужда.

"Бил съм до Слави Трифонов неотлъчно. Когато той беше в болница и имаше проблеми с очите, когато не можеше да ходи, заради счупен крак, винаги съм бил там - до него. Слави Трифонов няма как да забрави, че съм му оказвал подкрепа дори за извършването на физиологичните му нужди. В тоалетната съм му помагал. А той се обърна срещу мен", разказва бившият водещ на "Нека говорят".

По думите му, Слави Трифонов се правел на много отворен и голям мъжага, но само, когато е на екран. Извън него той често се държал като същинска шушумига, а в разговорите с шефското тяло се "навеждал" така, че и тревата била по-висока.

Росен Петров е категоричен, че няма да прости това предателство от страна на Слави Трифонов и не иска и да чуе за възобновяване на отношенията си с него. За Петров шоуменът бил затворена книга, която никога повече няма да погледне.

И се предполага, че с цялото право на света.