Катето Евро е тотално срината от разкритието, което гръмна преди дни!

Най-обичаната участничка в Биг Брадър Ол Старс - Катето Евро е тотално срината от скандалното разкритие, което гръмна в медиите само дни преди големия финал на шоуто. Актрисата, която даде всичко от себе си, за да не срами сина си Сашо Кадиев и бременната си снаха, е превърната в посмешище с шокиращия разказ, представящ я в срамна и гротескна светлина.

Близки на Катето Евро не се сдържаха и избухнаха срещу фалшивата (според тях) праволинейност на звездата и опитите й да порицава Тодор Славков всеки път, когато той прекали с чашката или започне да сваля панталоните си пред камерите в Къщата.

[caption id="attachment_331300" align="alignright" width="300"]Катето Евро Катето Евро е срината от срамния компромат, който гръмна преди ден[/caption]

"Хайде стига толкова фалш и лицемерие! Тръгнала точно Катето Евро да се прави на света вода и на порядъчна баба. Още малко и плетката ще хване, терлици да плете. Все едно хората не я знаят каква мома беше и какви неща правеше по столичните купони. При това за бутилка уиски", разкриват източници пред вестник "Всеки ден" и без никакви скрупули разказват потресаващата история от една Нова година.

Навръх 31-ви декември преди няколко лета, Катето Евро празнувала на шумен купон в голям столичен апартамент. С пословичната си любов към чашката Катето Евро завъртяла яко главата много преди часовникът да удари полунощ. А подпийналата компания се чудела как да се развесели.

Тогава един от завзеците предложил на пияната Катя бутилка супер скъпо марково уиски срещу едно условие - да да съблече всичките си дрехи и да изиграе хоро. Без много да му мисли, нафирканата актриса започнала да сваля дрешките си и да ги хвърля по земята като накрая свалила дори сутиена си.

Катето Евро подкарала хорото без конец по себе си, тъй като дори прашките й се намирали почти до коленете. Тя скачала, веела бяла кърпа и се хилела до припадък, пред очите на пияните мъже и възмутени жени. Две от дамите на купона опитали да вразумят Катето Евро и да я накарат да се покрие, но безуспешно - тя продължавала да играе в името на бутилката, която в крайна сметка получила и се кротнала.

Тези разкрития на източниците обаче са голям удар по честта и името на Катето Евро, която скоро ще става баба и единствената й цел е да накара семейството си да се гордее с нея, а един ден внучето й да я признае за най-добрата и самоотвержена баба. Дано да успее и повече никой да не вади излагащи компромати срещу нея.