Режисьор Александър Морфов се забърка в нов обществен скандал, след като в събота вечерта е надраскал вратите на директора и пиарката на Народния театър. Той е изписал там „офис“ и съответно „приемна“. Случаят видя „бял свят“ едва днес, като хора работещи там коментираха, че очаквали да бъде изцяло потулен случаят до днес.

Все още няма официално потвърждение или информация от театъра, тъй като от там нямат интерес да се дава гласност на подобни случаи. Могат да бъдат определени, като лични конфликти, което няма да се отрази добре на реномето на институцията.

„Провинението“ на автора не е за първи път, през ноември миналата година отново предизвика конфликт, след като отново надраска вратата на кабинета на бившата пиарка и депутатка от ДПС Велислава Кръстева. Надписите отново бяха с политическа насоченост към посочената партия. Освен това табелката с длъжността й на вратата е била изкъртена.

Тогава се стигна до викане на полиция, за да разследва случая, но „неизвестният извършител“ си призна, че е той. Тогава той обясни постъпката си с това, че е видял Кръстева да се появява публично с почетния партиен лидер през октомври около изборите, а официално работела другаде.

Източник: narod.bg

Скандално: Морфов надраска с маркер врати в Народния театър

Скандално: Морфов надраска с маркер врати в Народния театър - Снимка 2