Любовницата на Веселин Маринов си вее байрака въпреки скандалите!Видимо надебеляла любовницата

на Веселин Маринов - Веселина Пеева от Добрич се е отдала на забавления с народни танци! [caption id="attachment_428327" align="alignright" width="300"]Веселин Маринов Любовницата на Веселин Маринов не спира да скандализира[/caption] Сайтът HotArena попадна на снимки, които показват как известната като Веса Сервитьорката кърши хора в компанията на певица и приятелки в хотелски комплекс в Добрич. Пеева е облечена цялата в бяла дантелена рокля. И дори от пръв поглед си личи, че е качила поне 10 килограма.

Тържеството се е провело малко след като премиера Бойко Борисов унижи пред цяла България гаджето й Веселин Маринов като каза, че не иска крака на този повече да стъпи на мероприятие на ГЕРБ.

На снимките от купона липсва Маринов, но е възможно той да е снимал. Веса обаче е в превъзходно настроение въпреки заклеймяването на гаджето й. Според източници на HotArena от ГЕРБ купона с народни танци е организиран от Пеева по случай овладяването на структурите на ГЕРБ в Добрич от нея и прочутото и гадже. Въпреки, че управляваща партия записа срамен резултат на последните избори в житницата на България, Сервитьорката и Маринов са били доволни, че са овладели общината чрез свои хора. Като по този начин са си осигури щедър финансов поток към себе си.

Не случайно Пеева се е освинила. Голямото плюскане за нея и певеца на Пайнер не е абстрактно понятие, а реалност. Както HotArena вече разкри Веселин Маринов се е облажил от далавери със сделки с обществени поръчки в Добрич.

Веса Сервитьорката и Веско са въртели скандални схеми заедно с военноморският генерал Пламен Манушев по прякор Лодкаря. Който беше кандидат на ГЕРБ за вицепрезидент, общинската в Добрич Зорница Михайлова по прякор Пъпчивата. И Иво Пенчев, председател на общински съвет в Добрич. Пенчев става такъв лично по препоръка на Веселин Маринов пред Цветан Цветанов. Тъй като случайно или не е съученик на гаджето му Веселина. И не само това. Цветан Цветанов и Маринов са отхвърлили основателят на ГЕРБ в града Румен Иванов, който през всички кампании безапелационно е правил партията първа политическа сила в Добрич. Но поради факта че не е искал да изпълнява поръчките на Веско Маринов е отстранен от последните парламентарни избори и на негово място слагат послушкото Манушев.

Цялата корумпирана дружина е създадена като такава и и била дадена сила от бившия номер 2 в ГЕРБ Цветан Цветанов. Личен приятел на Веселин Маринов. След изгонването на Цветанов от ГЕРБ обаче кадрите му в Добрич останали непокътнати.

Именно за това Веселина Пеева и гаджето й си купонясвали безгрижно. В политическите среди върви слух, че естрадния трубадур дори се подигравал на Бойко Борисов пред най - близките си хора. Кога премиера ще изчисти кочината в структурите на ГЕРБ в Добрич и ще измете оттам корупционния кръг на Цветанов и Маринов?

Докога Борисов ще търпи всички в Добрич да му се подиграват, че една Сервитьорка се мисли за фактор в управлението на града?

Ако не измете тази групичка на следващите местни избори през октомври ГЕРБ ще претърпи сериозно поражение в областта, категорични са политически анализатори.