Златка Райкова направи скандално изказване, от което пролича истината!

Златка Райкова отново шокира светския елит, след като се разбра каква е истинската причина за връзката й с ММА бореца Георги Валентинов. От доста време насам Златка Райкова не спира да тръби, че Георги е мъжът на сърцето й и, че без него тя била загубена.

Според източници, близки до нея обаче, Златка Райкова далеч не е толкова влюбена в Георги Валентинов, а по-скоро той й служи за реклама. "Всички знаят, че напоследък ММА борците са сред най-вървежните мъже в страната и Златка Райкова дава мило и драго да я снимат наляво-надясно с Георги. Защото не може да се отрече, че момчето е младо, хубаво и надеждно.

[caption id="attachment_312959" align="alignright" width="300"]Имаш пари, имаш Златка Райкова. Нямаш пари, няма я и нея... Имаш пари, имаш Златка Райкова. Нямаш пари, няма я и нея...[/caption]

Истината обаче е, че Георги гледа да угажда за всичко на Златка Райкова и се държи с нея като с принцеса. Спре ли да й купува дрехи и бижута, спре ли да я води по почивки и дотам - ще го зареже, без окото й да мигне", убедени са хубавици, които редовно обикалят нощните клубове, заедно със Златка Райкова и гаджето й.

Самата Златка Райкова също се изтърва, без да иска и затвърди мнението на приятелките си. Когато я попитаха дали Георги Валентинов успява да я издържа и да задоволява желанията й, Златка Райкова се изказа доста грубо.

Тя заяви, че щом е с Георги, това означава, че парите им стигат и нищо не й липсва. В противен случай нямало да бъдат заедно. Това предизвика бум от коментари във форумите в интернет, където потребители за пореден път се възмутиха от материализма на русокосата красавица Златка Райкова.

Освен това Златка Райкова побърза да се изфука, че имала ново поле за изява, което било и добре подплатена откъм финанси. Отказа обаче да разкрие в какво точно се състои работата й, за да не налетят към нея и други нашенски красавици.