Не е лесно да си жена на милионер. Да, луксът и охолството са в плюс, но каква е цената, която трябва да платиш за тях?! Особено, когато мъжът ти е от друга религия и следи всяка твоя стъпка...

Скандални снимки на Жаси от "Сделка или не" разбуниха мрежата след като се разбра, че благоверният й - сириецът Ариф Маджид й е пратил опашка... При това тази "опашка" я засне "в крачка" - целувайки се с друг мъж. Кой е непознатият можем само да гадаем, поне засега.

Скандално: Богатият мъж на Жаси от "Сделка или не" й прати детектив - излови я да се целува с друг! (СНИМКИ)

Жасмин Маджид бе на кафе с приятелки на "Оборище" в столицата, на едно от най-баровските заведения там. В един момент към масата им се приближи непознатият, изглеждащ доста добре, и моментално налази Жаси. Тя очевидно му се зарадва като двамата се целунаха, а той се наведе към ухото й и започна да й говори нещо тихичко, за да не чуят останалите дами.

Скандално: Богатият мъж на Жаси от "Сделка или не" й прати детектив - излови я да се целува с друг! (СНИМКИ) - Снимка 2

Моментално се видя как друг мъж, очевидно детектив, започна усилено да заснема Жаси и непознатия като направи поредица от кадри. След като онзи си тръгна, нашият спря да снима - явно Жаси и дружките й не представляваха интерес и не се зае да ги щрака.

Скандално: Богатият мъж на Жаси от "Сделка или не" й прати детектив - излови я да се целува с друг! (СНИМКИ) - Снимка 3

Малко по-късно "снимачът" се отдалечи като набра нечий номер и започна усилено да говори и обяснява нещо. По всичко личеше, че е лице, наето да следи бременната Маджид, която скоро ще се сдобие с четвърто отроче.

Скандално: Богатият мъж на Жаси от "Сделка или не" й прати детектив - излови я да се целува с друг! (СНИМКИ) - Снимка 4

 

Скандално: Богатият мъж на Жаси от "Сделка или не" й прати детектив - излови я да се целува с друг! (СНИМКИ) - Снимка 5