Снощи, на старта на "Ергенът", почти всички участнички успяха да ошашавят зрителите, че и самият Александър Младенов, но за жалост... не в добрия смисъл. Публиката определи момите като пълни пластмасови чучела или поне повечето от тях.

Най-голямото пластмасово... обаче беше така наречената Шермин, живееща в Израел. Тя се появи като типична дойна крава, с виме, тежащо сигурно по 10 кила всяко и започна да се прави на много вървежна и адски ВИП. Пълна смехория, разбира се, като се има предвид очевидната й оскъдица на умствен потенциал, а за стил и класа да не говорим...

Е, оказа се, че Шермин, която се представя само с това си екзотично име, всъщност е Анна Метушева и била първа дружка, познайте с кого - с прословутата Нора Недкова... Само това е достатъчно, за да си направим изводи, а?!

Та въпросната Метушева била зарязана брутално и след скандал от приятеля си, когото довела у нас, за да го запознае с родителите си. Какво е станало точно, не е ясно, но разправията наистина била голяма, Шерминката изпаднала в бяс и решила да вбеси бившия си като се запише за "Ергенът".

Това е и причината за участието й в предаването, от което е ясно, че няма да излезе като победителка.

Източник: Crimesbg.com