Вече отдавна е ясно, че новият "Ерген" в лицето на Евгени Генчев си е тръгнал от снимките на формата влюбен и сериозно обвързан. И в момента той продължава връзката си със своята избраница, макар снимките на предаването да приключиха преди няколко месеца.

Преди да стигне до любовта обаче, Евгени е минал през истински натурален шок и е останал меко казано погнусен от визията, поведението и умствения капацитет на някои от мераклийките за сърцето му.

Скандални разкрития: Мераклийки в "Ергенът" погнусиха Евгени Генчев с простащина! (виж още + СНИМКИ)

Това разкриха хора от кухнята на предаването, които разказаха, че за да се "докопат" до вниманието му, силиконови бръмчалки са му се предлагали брутално и директно.

"Нямаме право да издаваме конкретни имена, но имаше момичета, които си вадеха "балконите" на показ и се хвалеха, че ходят без г@щи, само и само да му разпалят фантазията. Но не познаха, защото така може да свалиш предишният - Виктор Стоянов, но Генчев не", коментират източниците.

Скандални разкрития: Мераклийки в "Ергенът" погнусиха Евгени Генчев с простащина! (виж още + СНИМКИ) - Снимка 2

Подозираме, че една от въпросните най-вероятно е чалгарката Джия, която не се слави с изискано и класно поведение. Другата съмнителна е Айлин Бобева, на която бе приписвана афера с Асен Блатечки, но самият актьор твърдо отрече това.