Актрисата Диана Димитрова беше позабравена от хората в последно време, но ето че пак намери как да напомни за себе си и да "блесне". И отново го направи по скандален начин (не сме и очаквали друго).

Димитрова, която проглуши ушите на нацията преди месеци с това, че колегата й Юлиан Вергов я е пребил (припомняме, че колегите му застанаха плътно зад него, а прокуратурата свали обвиненията), днес се показа изцяло натурална. Ще попитате как - ами в... натура, сиреч дибидюс.

Скандалната Диана Димитрова пак измисли как да блесне: Пусна се... ДИБИДЮС! (СНИМКИ)

Да, актрисата показа цялостната си анатомия, без да остави почти нищо на въображението, но не го направи с фотос, а с картина. Своя картина, на русалка - чисто г@ла, в чието лице всички познаха самата Диана.

Ясно е, че Димитрова е нарисувала себе си, а като гледаме и формата и размера на прелестите й, очевидно е рисувала съвсем реалистично. Картината предизвика взрив в нета, а загорели мераклии се изредиха да ръсят кой от кой по-цветисти коментари.

Сигурни сме, че картината няма да впечатли един мъж - Юлиан Вергов, но пък бившият любовник на Димитрова - Калин Терзийски, със сигурност ще има мокри сънища.

Знаем, че той написа книга, чиято муза бе именно актрисата и призна, че Диана така му е изпила мозъка навремето, че е бил луд полудял по нея.

Източник: Хотарена.нет