Адреналинката Яна е извършила поредното си скандално безумие

Адреналинката Яна е откраднала собствения си син. Екс адреналинката от „Господари на ефира” не спира с компроматите по свой адрес. Блондинката, която стана скандално известна с двата си филма за възрастни, които са домашно производство, но незнайно как обиколиха Интернет пространството, вече е надминала себе си. Но по щуротии! Палавницата е отвлякла сина си от собствения му баща, пише Слава.

От две години шестгодишното момче живее при татко си Ивайло Леков. Такова било споразумението между двамата бивши партньори. Яна Христова дори сложила собственоръчно подписа си под документа, в който ясно се казвало, че тя е съгласна детето им да живее при неговия татко, а той да се грижи за малкия Емил. Леков дори поел всички разходи по отглеждането на наследника си. Но наскоро Яна променила мнението си и отвлякла малчугана, без да дава никакви обяснения за постъпката си, научи и Kluiki.bg.

[caption id="attachment_341564" align="alignright" width="282"]Адреналинката Яна стори поредното безумие Адреналинката Яна стори поредното безумие[/caption]

Тревожната вест е съобщил лично сащисания родител, който не знае какво се случва с момчето му. Без никакво обяснение Яна, която в момента се подвизава като танцьорка на пилон и кърши снага в различни нощни клубове е отвлякла малкия Емо и не казва къде го е завела. Тя не дава детето й да комуникира, нито да се вижда с Ивайло, като го е излъгала, че сина им се намира в Бургас. На два пъти случайно мъжа й е засичал Емил по различни кафенета, където майка му се срещала с различни мъже. Вместо да ходи на детска градина и да играе, както и да има някакъв режим, Яна мъкнела сина си по задимените нощни заведения, както и в различни дансинг зали, където танцува, разкриват източници, близки до бившата адреналинка.

Това вбесявало бащата, но той бил безсилен да върне детето си отново при себе си. Макар че бащата не забранявал на хлапето да се среща с майка му, Яна реагирала по груб и непристоен начин. Поведението й рязко се влошило от началото на тази година Тя непрекъснато вдигала скандали на Ивайло, заплашвала го и го тормозела по телефона както и пред сина им, което се отразявало адски зле на психическото здраве на малкия Емил.

Яна по всякакъв начин нарушавала уговорките и пречела на Иво нормално да се грижи за сина им, нарушавала режима му и социалните контакти, твърдят неговите близки. Ивайло е алармирал полицията и всички институции за отвличането на сина си от майка му Яна. Но досега не е получил никакво съдействие от компетентните органи, нито пък има връзка със самата Яна.