Устатата и импулсивна готвачка Божана Кацарова влиза в Сървайвър чисто нова и "ремонтирана". Помним я като победител в Мастършеф, а също и като участник във Вип Брадър, но и в двата формата образът й бе далеч по-обикновен и семпъл.

Сега Бо се е натокала, все едно не тръгва да оцелява в джунглата, а отива на лов за мъже. Последното може да се окаже по-вярно, защото месец преди старта на риалитито, тя е скъсала с приятеля си - чужденеца Кеш Кингсли. Очевидното при тях е, че не са останали с добри чувства - всичките им общи снимки и спомени са изтрити.

Скандална раздяла между Божана Кацарова и гаджето й! (тунингова се в търсене на нов мъж - СНИМКИ)

Близки до Кацарова разкриха, че към днешна дата двамата не се понасят, но коя е била реалната причина за това, не е ясно. Някои го отдават на трудно поносимия характер на Божана, защото за изневяра не се е чуло.

Сега, в предаването, тя ще играе заедно с много готини мъже, между които може да избира. Е, Благой Георгиев да не го закача, защото е женен, но и Бо едва ли е негов тип. Макар да си оправи визията до неузнаваемост.

За да не се резили пред другите участнички, Божана се е напомпала и джуките, и балконите. Сменила е и фризурата, както и е отслабнала с няколко килца.