В "Горещо" пак стана горещо, този път с Миглена Ангелова!

Нашумелият скандал със свалянето на Миглена Ангелова от ефир продължава да се разразява. Днес водещата на "Искрено и лично" гостува в "Горещо", където разкри пред Венета Райкова причините да бъде свалено предаването й от ефир. "Горещо" ще бъде излъчено в съботната вечер, но източници на Kliuki.bg научиха, че Ангелова е посочила като водеща причина за краха на "Искрено и лично" факта, че тя не се подмазва на началниците си, или както самата Миглена се е изразила - "не облизва". Ангелова вече многократно намекна, че не е удобна на големите клечки в ТВ7, заради което й е бил посочен изходът. Тя обаче се зарече да отмъсти както на телевизията, така и на продуцентите Андрей и Иван.

[caption id="attachment_306620" align="alignright" width="300"]razkritie Миглена Ангелова каза истината пред Венета Райкова[/caption]

Kliuki.bg припомня, че Миглена Ангелова се проваля с "Искрено и лично" за трети път в трета телевизия. Предаването направи голям фурор в БТВ, но в последствие нищо такова не се случи в Нова Тв и ТВ7. В последната Ангелова бе посрещната с огромен възторг от Иван и Андрей и предаването стартира на 30 септември 2013 г., но вече го няма. Затова свалянето на "Искрено и лично" може да се определи като скандално. Освен "облизването", очевидно има и други причини, които цяла България ще разбере в събота вечер.