Финалът в Денсинг Старс е предрешен, разкриха хора от кухнята!

Финалът в Денсинг Старс е предрешен и още от сега се знае отлично кой и защо ще бъде определен за победител. Това разкриха хора от кухнята на предаването. А името на финалиста, според тях, е Албена Денкова.

Партньорката и половинката на Максим Стависки ще получи внушителната сума от 75 000 лева за участието си в шоуто Денсинг Старс като на месец й се падат по почти тройно повече пари, в сравнение с останалите участници. Тя ги е пожелала, тъй като това е била сумата, която щяла да заработи ако не участва в Денсинг Старс.

[caption id="attachment_308629" align="alignright" width="300"]Денсинг старс вече е с решен победител Денсинг старс вече е с решен победител[/caption]

Албена Денкова обаче има друга, по-основна идея за участието си. От екрана на телевизията и любимото на зрителите Денсинг Старс тя щяла да опита да изчисти името на Максим Стависки пред България. Знаем, че след катастрофата, в която уби човек и остави момиче в кома, фигуристът е персона нон грата за българите.

[caption id="attachment_308631" align="aligncenter" width="300"]Албена щяла да спечели шоуто Албена щяла да спечели шоуто[/caption]

"Той е много притеснен и депресиран от този факт. Максим никога не е искал да причини болка, камо ли смърт на някого и омразата срещу него го убива бавно, всеки ден. Той редовно следи статиите за себе си в интернет и те му причиняват огромна мъка", разкрива Албена Денкова, която чрез участието си и гостуването на Максим в Денсинг Старс ще направи всичко, за да покаже на страната ни какъв човек е той всъщност, пише Пик.

Затова и продуцентите на Денсинг Старс били съгласни именно тя да спечели шоуто. Първо заради каузата й, а второ, за да не отидат парите им на вятъра. Ще видим обаче кой наистина ще се справи най-добре в танците и към кого ще бъдат насочени адмирациите на зрителите.

Защото в крайна сметка финалът на Денсинг Старс би трябвало да се съобрази и с мнението на цялата страна. А дали тя ще подкрепи Албена?...