След скандалните публични обвинения между Диана Димитрова и Вергов, след като се изписаха и казаха много неща и различни известни имена обвиниха ту единия, ту другия, сега се задава поредната публична разправа.

Този път повод за коментари са отношенията между дългогодишните съпрузи Андреа и Васил Драганови, двамата са познати, той е артист, предимно с комични образи, а тя сред имената на журналистите, работела и за национална телевизия.

Имат дълги години брак, общо две деца, голямата им дъщеря е почти на 18 г , а по-малкото дете, момче Давид е на 7-8 години, когато се разделят. А след това започват ожесточена битка за родителски права и семейно имущество.

Положението ескалира, когато преди дни в предаване по БНТ, където половинката му е работела, Васил Драганов обвини майката на децата си, че не желае да се грижи за тях и че очаква дете е съсед, който имал кебапчийница.

След това в социалните мрежи, Андреа си позволи да отговори на обидите му като сподели, че през годините е имало физически и психически изблици на насилие и тормоз от страна на мъжа й, в името на семейните им отношения е премълчавала, но днес е готова да говори и да сподели, освен това казва, че децата сега са достатъчно големи и знаят истинските случки. Андреа дори коментира как около година децата са й били отказвани да ги взема под различни предтексти. 

Зад миловидното изражение на тези двама бивши съпрузи се оказва, стоят много грозни истини. А само до преди няколко години даваха интервюта и се харесваха толкова много, дали това че Андреа е още млада, когато го среща и бързо се женят или битовизмите или скритите им лица, но един хармоничен брак стана кошмар.