Пламен Медаров доказа, че скандалът е неговата стихия!

Марионетката на зрителите във Вип Брадър Пламен Медаров доказа, че скандалът е неговата стихия и то не само пред камерите, а и в живота. Чаровният устатник за пореден път втрещи българите със сензационната новина за новата му връзка.

Която обаче не е нито с "лилавата" Ирина Флорин, нито с обожателката му Йоана, а с красивия Мариан Кюрпанов. Вестта, че двамата имат нещо далеч по-голямо и силно от обикновено приятелство, стана обект на внимание от всички медии. И се отрази адски неприятно на съпругата му Фани.

plamenБлизки до семейството на Пламен довериха, че макар и разделени, скандалът е засегнал много силно Фани, която умирала от срам заради сина си. Чиито баща придобил славата на "обърнал пържолата".

Фани дотолкова се вбесила и засрамила от писанията за Пламен по медиите, че след няколко грандиозни кавги, преминала на успокоителни, разказаха източници. За момента Медаров още не е направил изявление по темата, така че е възможно това да се окаже поредният фарс.

Истина е обаче, че той все по-рядко е засичан в дамска компания и все по-често в тази на манекена Мариан Кюрпанов. А двамата неколкократно са увековечавани в снимки, на които физическата им близост е повече от нетипична за нормални мъже.

Може би скоро Пламен ще се умори от клюките и догадките и сам ще оповести кое е вярно и кое не.