Край, това беше! Враждата между Глория и Ивана, която трая десетилетия и уж беше прекратена това лято, когато примите се срещнаха и вечеряха заедно на морето, се възражда с нови сили. Скандалът е огромен, но още по-голямо е унижението на Глория, която едва ли ще го преглътне лесно.

"Леле, като знаем колко е надута и какво високо мнение има за себе си, сигурно се е размазала от яд и злоба", коментират потребители, а и близки до обкръжението на русчуклийката.

Скандалът на годината! Надутата Глория в несвяст: Лично се предложи на Цеца, а тя я натири - избра Ивана!

Причината ли - звездата Цеца Величкович избра Ивана да пее заедно с нея на концерта й в Благоевград. "Ще пея с Цеца", обяви щастлива самата певица на народа, а колежките й си хапят Д-то. Особено Глория.

Знае се, че Гло е най-близка до визията, а и до начина на пеене на Цеца. Затова и тя лично й се предложила като заявила, че с готовност, удоволствие и чест ще пее на концерта й. Но... какъв бил шокът й, когато получил отказ от екипа на Величкович. Както и уведомлението, че българската звезда за сцената вече е избрана и това е Ивана.

Галена, както и Азис, също бяха отсвирени, но и двамата надали ще приемат отказа с такава лавина от чувства, както Глория. "Проблемът на Глория е, че винаги се е имала за примадона, едва ли не. Докато Ивана е непринудена, естествена, хората наистина я обичат, народен човек е. А онова, дошло от село и се има за кралица", смеят се фенове на Ивана в нета.