Кой да предположи, че има връзка между вдовицата на Стефан Шарлопов - Бояна Шарлопова и боксьорът Кубрат Пулев (бивш на чалгарката Андреа)?! Е, да, но светът е малък, а България още повече. Днес избухна скандал, който остави всички със зинали от почуда усти, а именно - Бояна кресна срещу Кобрата и призна, че е стигнала дотам да подава жалби срещу него.

"Махни се и ме остави на мира! Искам да живея спокойно в собствения си дом! Писна ми от теб", гневи се Бояна, но причината не е тази, за която ще се сетим най-напред. Не, Пулев не е натиснал Шарлопова да я целува, нито я преследва като ухажор, а я тормози с... миризмата си.

На метри от апартамента, който обитава Бояна, се намира ресторантът на Кобрата, който предлага турска кухня и почти 24 часа дневно бълва миризми и пушек на скара и пържено. Шарлопова не понася това и вече неколкократно се оплаквала на властите от Пулев, но уви - без резултат.

"Не мога да изляза на терасата си, да си отворя прозореца като нормалните хора, постоянно вони на манджи и скара. Вече толкова пъти давах жалба, но не. Явно някой стои зад този ресторант и му слага чадър", коментира Бояна.

Официално ресторантът не се води на името на боксьора, но всички знаят, че той е собственикът му. Кобрата закупи заведението от турския му собственик през 2014-та година и отгогава го стопанисва "под сурдинка".