Асен Блатечки официално се развежда със съпругата си Катерина Горанова заради Диляна Попова!

Скандалът на деня избухна с пълна сила, когато се разбра, че любимецът на жените Асен Блатечки вече официално е признал на законната си съпруга, че обича друга жена. И това е красавицата и негова колежка Диляна Попова. Информацията е съвсем достоверна и потвърдена от всички приятели и колеги на актьорите.

Асен Блатечки и Диляна Попова вече живеели заедно от близо половин година, а наскоро Асен отишъл при съпругата си Катерина Горанова, седнали един срещу друг и той откровено й признал всичко. "С Диляна съм, обичаме се. Прости ми, Катя!", казал Асен Блатечки. И въпреки че била смазана от мъка, Катерина се съгласила да се разведат тихо и спокойно, без излишен шум. И да опитат да запазят приятелските си отношения заради малката им щерка, също с името Катя.

[caption id="attachment_311192" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки и Диляна Попова се предадоха на любовта. Актьорът моли съпругата си за прошка Асен Блатечки и Диляна Попова се предадоха на любовта. Актьорът моли съпругата си за прошка[/caption]

"Асен и Диляна се познават от страшно много години. Затова се учудихме на новината, защото те двамата винаги са били приятели и нищо повече. Разбираха се добре, виждаха се по купони и други събития, но всеки си имаше своя живот. Когато преди време медиите писаха, че имали връзка по време на снимките на "Стъклен дом", това не беше вярно. После обаче нещо се случи и двамата се влюбиха. Съдба, какво да я правиш", разказват близки приятели на Асен Блатечки.

Те споделят, че красивата Диляна Попова се чувствала щастлива с Асен Блатечки, но в същото време била твърде гузна заради съпругата му Катерина. Диляна Попова осъзнавала, че Асен и Катя имат дълъг брачен живот, а най-много я боляло за щерката на актьора. Но в крайна сметка осъзнала, че пред любовта всички са безсилни и се отдала на чувствата си, с надеждата жената и детето на Асен Блатечки да й простят един ден.