Бясна скочи срещу шеф Ангелов фитнес дивата Биляна Йотовска. Всъщност гневът й не е само към лицето на "Хелс Китчън", а към целия екип, който, по думите й, е пълен фарс и не заслужава нито вниманието на зрителите, нито на звездните им гости.

Йотовска изля възмущението си в мрежата като са я видели хиляди хора, а това е здрав удар по продукцията. Проблемът е, че Биляна и мъжа й са били поканени като ВИП-гости на заснемането на един от епизодите, но дори не са предполагали какъв кошмар ги чака там.

След като седнали на сепарето, те близо 90 минути останали на чисто празна маса, а накрая им донесли някакви мижави предястия. Според Биляна дори това не е истинският проблем, а отношението към хората. Защото минути по-късно екипът изгасил печките и осветлението, и всички се прибрали вътре, без дума да обяснят на чакащите гости.

"Седяхме като гръмнати и не знаехме какво става. Никой не прояви уважение да дойде и да ни обясни, просто потресаваща простотия. Ако я карат така, скоро няма да има кой да им отиде в ресторанта. Хората трябва да знаят каква е истината, за да не съжаляват, че не са имали "честта" да посетят прословутия ресторант. Пълен погром", заяви Йотовска.

Помним, че миналата година пък Маги Сидерова нададе вой, че получила болки в стомаха от нещата, които яла там.