Съпругата на Краси Радков неочаквано започна да бълва змии и гущери!

Съпругата на обичания актьор Краси Радков, който се изявява в "Шоуто на Слави", шокира с неочаквано изказване, или по-точно захапване. Бившата журналистка Станислава Ганчева започна да бълва змии и гущери в столичен ресторант, при това навръх 10-годишнината от брака си с Краси Радков.

Краси Радков, Станислава Ганчева и няколко техни приятели се бяха събрали в елитния ресторант, за да отпразнуват юбилея от брака си. Вместо да се забавлява и от нея да струи светлина обаче, Станислава Ганчева избухна. И няма да повярвате срещу кого - срещу Николета Лозанова.

[caption id="attachment_317981" align="alignright" width="300"]Краси Радков Жената на Краси Радков явно страда от липса на кариера и атрактивна визия, коментират очевидци[/caption]

"Нерде Ямбол, нерде Стамбол", ще кажат повечето читатели, но това е факт. Макар че жената на Краси Радков няма нищо общо с Николета Лозанова и дори не я познава лично, тя се развикала така, че останалите клиенти в заведението започнали да се обръщат, разказват очевидци на скандала, пише вестник "България днес".

Обърналата няколко чашки огнена течност Станислава Ганчева започнала да вика и да обвинява Николета Лозанова, че не става за нищо - още повече за водеща на предаване. Припомняме, че бившата водеща на "Полет над нощта" отдавна вече залезе от телевизионния ефир, но критиките й към колегите продължават.

"Как може да слагат за водеща на предаване жена, която собственото си име не може да произнесе правилно, камо ли да води повече от час?! Преди време не беше така, искаше се ценз, качества, дикция. А сега какво - то е ясно по какви критерии ги избират разните му там псевдо манекенки като Николета Лозанова. Че тази не я бива за нищо, освен да тича след богати момченца", нареждала съпругата на Краси Радков, а хората на масата им погледнали стреснато, тъй като разговорът изобщо не включвал госпожа Божинова.

Според злите езици, жената на Краси Радков отдавна недолюбва известните медийни красавици и бясно ревнува съпруга си. От една страна това се дължало на западналата й кариера, а от друга на напредването на възрастта й и липсата на атрактивни физически данни, с каквито никога не се е отличавала.