Заки не може да повярва, Мирян го шокира с думите си!

Велизар Соколов - Заки остана като застрелян след неочаквани думи на Мирян Костадинов. Много рядко се случва участник да възрази срещу изказване на член от журито, но 21-годишният севлиевски младеж явно вече не може да търпи критиките към себе си и скочи като ужилен срещу ментора на групите, забеляза Kliuki.bg.

Всичко се разрази след изпълнението на Мирян на хит на "Крембърис". Саня и Любо определиха вокалното изпълнение на момчето като не особено сполучливо. Заки обаче си позволи да критикува ментора на Мирян - Мария Илиева. Според звездата на "Авеню", въпросната песен изобщо не е трябвало да бъде давана на Мирян. Тук се намеси именно самият младеж, който реши да става принцът на бял кон за Мария Илиева и я защити, заявявайки че песента му пасвала. Тогава Заки остана шокиран, че участник си позволява да репликира негово изказване. Той обаче си го върна минути по-късно, когато възрази срещу Мария с думите "Всеки има стил, не само Мирян."

[caption id="attachment_331007" align="alignright" width="300" class=" "]Заки и Мирян изпаднаха в конфликт Заки и Мирян изпаднаха в конфликт[/caption]

Скандалът избухна и той продължава в момента зад кулисите на X Factor. Заки е направо бесен и иска още на следващите елиминации шоуто да се прости с Мирян Костадинов, тъй като подобно дръзко поведение било недопустимо. Саня също била по-склонна да премахне Мирян, а Любо все още се колебаел.

По-недоверчивите фенове пък съзряха в новоизлюпения скандал отново фалш. Те смятат, че подобни конфликти в ефир се сформират с цел, а не заради конкретната ситуация. В случая целта е отпадането на Мирян, защото именно след подобни противоречия в ефир се стига до елиминирането на участника, който е разпалил страстите. Пример може да се даде с Кристина Дончева, когато беше измислен скандал между Саня и Заки.

Този път обаче конфликтът се зароди най-вече заради самия Мирян, който реши да покаже характер. Затова може би пък не става въпрос за постановка.