Отношението на Слави към Симона и Крисия е недопустимо!

Скандално и недопустимо е отношението на Слави Трифонов към момиченцата, участващи в конкурса за партньорка на г-н Андреев и по-специално към най-харесваните от тях Симона и Крисия.

Дългия буквално разплакал талантливите деца, издадоха близки до екипа на шоуто източници. А причината е чисто егоистична - Трифонов не искал и да чуе, че уникалните Симона и Крисия ще опитат късмета си и при конкурента на Би Ти Ви в лицето на Нова тв.

krisia_simona1След като България гръмна с новината, че талантливи деца могат да спечелят огромна слава в музикалното шоу на Маги Халваджиян "Големите надежди", Слави Трифонов побеснял. Той е категоричен, че Халваджиян е изкопирал идеята му с малчуганите и не давал да се издума след края на неговия конкурс, момиченцата да се изявяват в телевизията-враг.

Тъкмо затова той решил да удължи конкурса като миналата седмица от него не отпадна нито едно дете, а на всичките четири той постави нова задача - само, за да печели време и да ги остави при себе си.

Забраната да пеят и в т.нар. "X Factor" за деца, натъжила малките сладурани Крисия и Симона, които пуснали сълзички в коридорите на телевизията, разказват очевидци. Момиченцата не разбирали за какво точно става дума, но чули гневните викове на Дългия и се уплашили не на шега.

Самият Маги Халваджиян заяви открито, че предаването му няма нищо общо с това на Слави Трифонов и не е взаимствало нищо от него. Въпреки това обаче Слави е бесен и не се знае с колко още ще удължи надпреварата на Крисия, Симона, Гергана и Ива.