Ергенката Айлин Бобева, чието самочувствие беше ударено в земята от самия Евгени Генчев, реши да си го възвърне като демонстрира отново колко е скандална и гореща. Припомняме, че тя беше изгонена от пианиста от "Ергенът", а след като затропа с крак и настоя да й дадат втори шанс, той отново я отпрати.

"Не знам защо мъжете се държат с мен неуважително, но това не ми харесва. Вярно, че си падам по лоши момчета, но досега всички са се държали някак зле с мен", изрева преди известно време Айлин.

СКАНДАЛ: Вижте кой бърка в гащите на Айлин Бобева! (ШОКИРАЩИ СНИМКИ)

Е, как да се държат, след като... Първо - изтекоха нейни повече от скандални чатове за това как го е правила с колега на майка си, подробно описвайки атрибута на въпросния. След което се описа креватния й опит с още един мъж, както и неговото "достойнство".

СКАНДАЛ: Вижте кой бърка в гащите на Айлин Бобева! (ШОКИРАЩИ СНИМКИ) - Снимка 2

А днес се появиха снимки, които буквално скандализираха обществеността. В тях ясно се вижда как Айлин е облечена като предизвикателно подобие на Барби, а после и като Жената Вамп, като на една от снимките не друг, а драг кралица й бърка директно в гащите...

СКАНДАЛ: Вижте кой бърка в гащите на Айлин Бобева! (ШОКИРАЩИ СНИМКИ) - Снимка 3

Следват други снимки с подобни образи, както и нацепени мускуляги, а идеята е една и съща - пошлост и с@кс на килограм. "А после реве тая кукувица и се чуди, че мъжете гледали на нея като на ескорт. Че като на какво да гледат, ма?!", коментират в нета.