Певецът взриви обществото с постъпката си

Една от звездите в шоуто Музикална академия предизвика грандиозен скандал и разбуни кошера на моралистите в обществото с постъпката си. Става дума за бившия вокал на Д2 Дичо, който направо пощуря затворен в къщата на риалитито без приятелката си Карина.

Обречен на пълно въздържание месеци наред, Дичо изтрещя и реши да си помогне сам. Той се затворил в банята и направил това, за което всички се сещат. А именно, че се заиграл със самия себе си.

После призна на колегата си Етиен Леви, че постъпката му е напълно нормална като се има предвид, че е длъжен да живее без любов и женско присъствие.

muzikalna akademia"Че какво да правим?! Ние не сме ли хора?! Като трябва да седим затворени като пандизчии, без да можем да видим жените си толкова време, единственото, което ни спасява от изтрещяване, е сами да хванем бастуна. Мъж си, разбираш за какво ти говоря", нареждал Дичо на Етиен Леви.

Той добре разбрал проблема му и се съгласил с него по мъжки, въпреки че самият Етиен вече е натрупал твърде много опит и самопознание, за да умее да се контролира и да се държи адекватно спрямо всяка изникнала ситуация.

А желанието на Дичо да му бъде осигурена среща с половинката, надали ще види бял свят, предричат останалите звезди.