Алисия се прави на хрисима и сериозна жена, но разкриха тъмната й тайна!

Алисия - жената, която винаги се стреми да докаже, че е над нещата, че е сериозна и отдадена на детето и работата си, се оказа коренно различна. След като нейни познати разкриха мръсната тайна между нея и Нуртен от столичния квартал "Слатина".

Въпросната Нуртен е известна в софийските среди врачка, която се занимавала освен с ясновидство и с направата на магии. Тъкмо с нея Алисия е първа дружка, след като я посещавала редовно през последните години. Певицата се запознала с Нуртен, когато Валери Божинов я заряза, за да се ожени за Николета Лозанова, а Алисия не можа да преглътне удара и обидата си.

[caption id="attachment_325493" align="alignright" width="300"]Алисия Алисия направила магии на Валери Божинов и Ники Михайлов[/caption]

Ето защо тя отишла при Нуртен и поръчала да направи магия, с която да раздели Николета Лозанова и Валери Божинов завинаги. "Желанието на Алисия наистина се сбъдна - спомняте си, че Ники и Валери се разделиха за няколко месеца миналата година. Но очевидно любовта им е толкова силна и истинска, че и злите заклинания на Алисия не успяха да я убият", коментират източници, свидетели на посещенията на Алисия в дома на въпросната Нуртен.

Напоследък пък певицата посещавала редовно врачката с въпроси за общото си бъдеще с Ники Михайлов, когото за по-сигурно решила да върже с бяла магия за любов.

"Кой нормален човек би вярвал и правил такива бабини деветини, освен ако наистина му хлопа дъската?! Една жена ако не може да задържи мъжа си със собствените си качества и чар, то и хиляда врачки и баячки няма да й помогнат. Но нека си вярва и да продължава с глупостите. Това обаче е наистина подло и мръсно от нейна страна", убедени са свидетелите.

Нещо повече - наскоро Алисия завела при любимата си Нуртен и отчаяната съпруга на Благой Георгиев - Христина Витанова, за да врътне и тя едно заклинание срещу бившия си благоверен.

Алисия и Христина се сдушиха много в последно време, обединени от общата си съдба и резил с мъжете, които считаха за вечна своя собственост.