Веселин Маринов нареди дъщеря си Йоана на държавна заплата от цели 4 000 лева!

Ха, честито! Веселин Маринов се показа като баща №1 за щерка си Йоана, която без проблеми уреди с държавна заплата от цели 4 000 лева. Певецът, идол на дамите с възраст 50+, задействал връзките си с любимата партия ГЕРБ и наредил единствената си дъщеря на супер платената държавна службица.

От седмица насам русокосата Йоана работи в отдела "Ръководство въздушно движение", което е скандално известно като едно от най-шуробаджанашките държавни ведомства в България. Това разкриха източници, близки до семейството на Веселин Маринов.

[caption id="attachment_334415" align="alignright" width="300"]Веселин Маринов Веселин Маринов набута Йоана на перфектната длъжност[/caption]

"Успя човекът. А и вие какво сте си мислили?! Защо толкова ревностно защитаваше ГЕРБ?! То не бяха маратони с Цветан Цветанов, то не бяха песни за полицията, то не беше чудо. Ето на, Веско може да е потен, но е оправен. Уреди дъщеря си да взима огромна заплата, без да прави почти нищо. Няма да се лъжем и да се правим, че вярваме на това, че държавните чиновници правят нещо. Освен да прибират тлъстите си заплати, разбира се", коментират източниците, пише вестник "Всеки ден".

Освен голямата си заплата, за каквато много хора с качествено образование и ценз в България дори не могат и да мечтаят, щерката на Веселин Маринов - Йоана щяла да прибира и тлъсти хонорари и бонуси за всяка свършена работа и всеки празник. Нека да й е зле на момичето, шушукат из светските среди на столицата.

[caption id="attachment_334416" align="aligncenter" width="300"]Йоана скоро се омъжи за лекар Йоана скоро се омъжи за лекар[/caption]

Припомняме, че преди няколко месеца Йоана се омъжи за д-р Станимир Сираков от болница "Свети Иван Рилски" в София, а парадоксалното е, че 26-годишната чаровница по настоящем ще получава по-голяма заплата и от собствения си съпруг, работещ в томографията.

Черешката на тортата, или по-скоро на абсурда обаче е, че Йоана е бременна. И точно по време на бременността, Веселин Маринов успя да я курдиса на апетитната длъжност. "Бая връзки е пуснал хубавецът. Сега момичето ще роди, ще излезе в майчинство, но ще си взима паричките и никой няма да може да я помръдне от мястото й. Ама това е да си на "Ти" със силните на деня. Останалите да му мислим", възмущават се запознати с историята.