Победителката от тазгодишното издание на “Ергенът” Валерия далеч не е скромното и почти девствено девойче, за каквото се представя. С редакцията ни се свърза неин клиент, който се е радвал на оралните й ласки и “масажи с щастлив край”, известни сред народа като ч*кии. В замяна й позволявал да обитава софийския му апартамент всеки път, когато развратната фръцла идвала в столицата. Но това е само бегъл щрих от образа на плевенчанката, която по курварлък слагала в малкия си джоб дори Мара Отварачката и майка й – кака Даци, взети заедно.

 

Натресената за “жена” на пианиста Евгени Генчев не просто обслужвала богати господа за чанти и парцалки. Напротив - тя била изградила строен бизнес модел под носа на НАП, конкуриращ платформата OnlyFans . Нещо повече - кльощавата моделка намерила хитър начин да легализира мръсните пари от проституция - като дарения за кучешкия й “приют”. Слагаме думата в кавички, защото мястото представлявало един разграден въшкарник, където клетите животинки беряли душа от глад и болести.

 

Поводът един от тъпкачите й да се свърже с нас е, че откакто спечелила риалити формата, Валерия си била навирила носа до неузнаваемост и продавала евтини фасони на мъжете, които до вчера е молила да им духа за дребни стотинки.

 

За разлика от колежките си по курварлък, които висят като прани гащи по барове и дискотеки в опит да вържат някой балък, Валерия развила онлайн система, чрез която си продавала г*за. На зажаднелите мераклии тя изпращала персонализирани и брандирани с името й голотии - клипове и снимки, но само след като се уверяла лично, че те са направили финансова трансакцията по сметката на приюта й в Плевен. Клиповете били за заможните плащачи, а снимките - за по-семпли ч*киджии.

 

Като споменахме циничната дума, нашият информатор споделя, че по време на живи срещи, ръчните ласки били един от специалитетите на Валерия и за целта тя се оборудвала с най-изчанчени смазки от секс шоповете. Разбира се, този тип задоволяване също бил сред най-евтините в менюто. По-високо вървяло дълбокото гърло и класическия, вагинален секс. Нашият човек не спомена дали ергенката си е продавала и малкото, стегнато дупе, но ние няма как да изключим напълно, че срещу съответната сума го е преотстъпвала под аренда.

 

Тук е мястото да отворим скоба, че персонализираните онлайн мръсотии Валерия пращала на клиентите си не от висок професионализъм, а като защита от разпространение по сайтове и групи. За всеки сладострастник тя заснемала отделно секс шоу с вибратори, самозадоволяване, близане и смукане на предмети, лазене на четири крака и други перверзии. Така ако някое изчанчено клипче попаднело в мрежата, хитрушата щяла да знае кой клиент е издал четата и после да му го върне тъпкано, изпращайки чатовете и финансовите извлечения на съпругата и децата му.

 

Славата, обаче й изиграла лоша шега и от изнудвачка, днес Валерия се озовала в потенциална мишена на старите си бройки, които били готови да залеят медиите с перверзни кадри. И от немай къде, звездата била принудена да ги обслужва безплатно.

 

Скандал! Валерия от “Ергенът” била проститутка, въртяла св*рки и ч*кии за пари

Скандал! Валерия от “Ергенът” била проститутка, въртяла св*рки и ч*кии за пари - Снимка 2

 

Ето какво споделя нашият информатор (запазваме оригиналния му правопис):

 

“…Преди "услугите" ѝ бяха срещу финансова помощ - за приюта и за нея отделно, а сега са основно срещу неразгласяване на старата информация, откакто стана популярна. Преди снимките на предаването години наред в София ползваше мен за апартамент за престои и съм се възползвал от услугите многократно - но винаги е на разменни начала там, след и по време на снимките из интернет случайно изпаднаха дори повече мъже, отколкото си мислех, че сме на клона първоначално - на повечето услугите са срещу дарения за приюта и за нея или за помощ с неща покрай приюта, та ако не им пуска или поне не им дава частнично каквото искат - я орална любов, а дори само ръце, я снимки и видео, я отсвирват, а тия кучета искат работна ръка и пари.

Има една конкретна снимка - гола до кръста, на която обаче е сложила телефона пред лицето си - мисля, че не е персонализирана и е в няколко души. Ще проверя и ще ви я пратя - вие ще прецените използваема ли е”, пише мъжът, запазил анонимност.

 

Извън проституцията, Валерия не вършела почти нищо друго, макар усилено да се хвали, че е бизнесдама. Ето какво пише бившият й любовник по адрес на трудовата й биография:

 

Скандал! Валерия от “Ергенът” била проститутка, въртяла св*рки и ч*кии за пари - Снимка 3

Скандал! Валерия от “Ергенът” била проститутка, въртяла св*рки и ч*кии за пари - Снимка 4

 

“…..Бизнесите, които твърди, че върти са пародия - единия е новоизлюпена тъпотия с нейна приятелка, а другия основно е насочен към LR, които са финансова пирамида и заради които се нарича бизнесмен - основно препродава нещата от там, но едва преживява основно на тия дарения. Дължи страшни хиляди на всички клиники в София и Плевен и продължава да трупа - от ДМС изкарва жълти стотинки от бизнесите още по-малко, а приюта ѝ е заграждения в Плевен, които наподобяват обор”.

 

Информаторът й не крие, че “връзката” между Валерия и Евгени е фалшива като нея самата. За сметка на това малката пачавра си имала доста намазан нов спонсор, който като нищо може и да е политик, намеква той:

 

Скандал! Валерия от “Ергенът” била проститутка, въртяла св*рки и ч*кии за пари - Снимка 5

Скандал! Валерия от “Ергенът” била проститутка, въртяла св*рки и ч*кии за пари - Снимка 6

 

“….Нищо не споменава за Евгени на никой близък покрай нея, но всички си мислим, че няма нищо тъй като никой не го е виждал, освен в инцидентни случай по сторита, които тя после не коментира с никого, а в същото време продължава да предоставя услуги на определени хора. Има и един по-високостоящ, който спонсорира част от нещата ѝ - тя не споделя с никого почти кой е, но върви историята, че е влюбена в него и за това за него "услугите" са по-валидни.

Споделям информацията, защото други медии не биха чули такава информация - а Валерия започна да се държи като бизнес дама с морал, ценности и изкарани пари”, пише нашият читател.

 

А ние се чудим защо Румен Спецов от НАП не завре нос по-надълбоко в мръсните чаршафи и мръсни сметки на победителката от “Ергенът”.

Източник: crimesbg.com