Колегите на Иван и Ирина луднаха от крясъците им!

Див скандал се разрази в коридорите на ТВ7, където опосумът Иван Христов и благоверната му Ирина Тенчева си вдигнаха бясна кавга. Двамата крещели с цяло гърло, без да ги интересува, че колегите им стават свидетели на махленските им разправии. Взаимоотношенията между Иван Христов и Ирина стават все по-зле, коментираха служители на телевизията.

Иван Христов и Ирина Тенчева, за която продуцентът заряза законната си съпруга Вихра и малката си щерка Ава, преживяват истински срив във връзката си. Двамата се карат все по-често, защото се оказало, че вижданията им по много въпроси от живота, се разминават тотално. Когато любовното замъгление отминало, те си дали сметка, че са дяволски различни един от друг.

[caption id="attachment_316069" align="alignright" width="300"]Иван Христов Иван Христов и Ирина Сарачинова са като куче и котка напоследък[/caption]

Този път скандалът бил провокиран от идеята на Ирина Тенчева да става донор на яйцеклетки, което Иван Христов посрещнал на нож. "Ти луда ли си, ма?! Това е поредната глупост, която ти хрумна. Какво ти става, та не можеш да живееш като нормален човек?!", крещял Иван Христов почти в изстъпление, разбра Kliuki.bg.

Според колегите му, Иван Христов се ужасявал при мисълта, че от дарените яйцеклетки на Ирина Тенчева в крайна сметка могат да се родят деца, които не се познават след години може да се влюбят, а да знаят, че са роднини. Продуцентът бил категорично против тази идея на жена си, но Ирина не искала и да чуе - решението й било вече взето.

"Иван Христов полудява от постоянните хрумки на Ирина, която в един момент решава да сади домашни домати на терасата си, друг път хуква да храни бездомни хора и улични кучета, а сега и това. Вярно е, че постъпката е благородна, но Иван Христов иска да живее един съвсем друг и доста по-обикновен живот", разказват колегите му.

От своя страна пък Ирина Тенчева се била отдала на каузата, тъй като заявила, че след 50-ина години много малко жени ще раждат по естествен начин и тогава единствената възможност ще бъде изкуственото зачеване. Тя искала да има принос за развитието на обществото и думите на Иван Христов минавали покрай ушите й.

"Като толкова искаш да се занимаваш с нещо извън работата, роди си още едно дете и си гледай него, а не върши глупости", викал Иван Христов в коридора на ТВ7.