До сега подобна гавра в „Като две капки вода“ не се бе случвала

Но ето че сега това стана и то с две от най-колоритните участнички. Защото категорично феновете на шоуто за имитации са убедени, че гримьорите са се изгаврили с преобразяването на Джулиана Гани и на фолкаджийката Мария.

В предишния лайф Джулката трябваше да пее песен на Тони Димитрова. Много от феновете са категорични, че плеймейтката много добре се справи с образа и пеенето на българската Бони Тейлър. Само че с физическата прилика нещата тотално са се объркали.

Това не само че не беше бургаската певица, ами бе като образ от Франкенщайн.

За съжаление същото те бяха сторили и с фасона на Мара Отварачката. Има две причини гримьорите да са постъпили така    , иначе перфектно справяйки се с всеки образ досега и в предишните сезони.

И едната от тях е, че въпросните дами не са по вкуса на занимаващи се с професионален макиаж в „Капките“. Другата е огромните джуки на участничките. Заради което дори гримът не е успял да заличи белезите от пластичните интервенции, които не спират да се увеличават по лицата на Джулката и на Мара Отварачката.

Самата Тони Димитрова поздрави Джулиана Гани за изпълнението на песента й. "Благодаря ти, Джулиана. В лицето не се е получило, но изпя песента с душа и сърце, без преиграване“, поздрави я бургаската дива.

Източник: Crimesbg.com