Виктория Петрова хвърли в ужас ръководството, свари ги неподготвени!

Красивата новинарка по bTV Виктория Петрова шокира всички в телевизията и най-вече ръководството с неочаквана новина. Водещата и партньорка на Юксел Кадриев заяви, че напуска работа за най-малко един месец. Лошото обаче е, че свари неподготвени шефовете си, които си блъскат главите с кого да я заменят.

Виктория Петрова била категорична, че й се полага дълъг отпуск и смята да си го вземе в началото на лятото. Това, от което шефовете и колегите й изумели още повече, бил фактът, че Виктория Петрова не смята да замине на почивка, а да влезе в болница.

[caption id="attachment_314898" align="alignright" width="275"]Виктория Петрова Виктория Петрова излиза в отпуск, за да легне под ножа[/caption]

Водещата, която е на път да чукне 36 години съвсем скоро, е решила да се подложи на пластична операция, за да скрие белезите от напредващите й годинки. Виктория Петрова напоследък карала гримьорите на телевизията да й слагат все повече грим, но и той не успявал да прикрие сенките и торбичките под очите й, подпухналите клепачи и множеството бръчки, които вече ясно личат по лицето на иначе красивата новинарка.

Затова Виктория Петрова провела няколко разговора с приятелки, от които се осведомила за най-престижните клиники по пластична хирургия в столицата и вече планирала интервенциите си. Кой ще я замества на екран, докато тя се възстановява от операциите обаче, никой не знае.

Виктория Петрова и пет пари не давала. Тя дори се радвала на затруднението на ръководството и шефовете на новините, защото по този начин според нея те щели да осъзнаят колко е незаменима, пише столичен вестник.

Молбата за отпуск на красивата Виктория Петрова вече е подадена, а в телевизията имат на разположение по-малко от месец и половина, за да й осигурят достоен заместник. Най-бесен от това бил самият Юксел Кадриев, който недоволствал, че отново ще му се наложи да се сработва с непознат човек и че рейтингът на новините може значително да спадне от този факт.