Ако главните шефове на телевизията разберат, ще хвърчат глави!

Сериозен скандал се развихри в телевизия Би Ти Ви, след като наяве лъсна голяма измама в "Шоуто на Слави". Ако главните шефове на медията разберат и докажат това, ще хвърчат доста глави, разкриха доверени източници от телевизията.

Оказа се, че хората на Слави Трифонов са започнали една доста порочна практика, а именно да трупат пари на гърба на гостите в предаването. Те редовно искали сериозни суми от тези, които ще седнат на диванчето срещу Слави Трифонов като цената на участие вървяла между 2 500 и 4 000 лева.

[caption id="attachment_309087" align="alignright" width="300"]Това е незаконно и може да хвърчат глави, убедени са хора от екипа на Слави Това е незаконно и може да хвърчат глави, убедени са хора от екипа на Слави[/caption]

Най-доходни се оказали участията на различните поп фолк певици, които гостуват на Дългия почти през месец. Някои от тях вече са като абонирани за шоуто и ходят там за щяло и нещяло. Най-често те промотират новите си песни и видеоклипове като са наясно, че представянето им в "Шоуто на Слави" гарантира страхотна реклама.

"Затова и са готови да плащат, каквато и сума да им се поиска. Богатите им гаджета кихат парите, а фолк дивите се радват на рейтинг и интерес от Слави Трифонов, което си е чест за всяка известна личност", разкриват хора от екипа на Дългия.

Това обаче било напълно порочна практика, тъй като платените участия в "Шоуто на Слави" били категорично против първоначалната политика и идея на предаването, в което трябвало да се лансират само водещите имена на деня.

Служители се възмущават и от факта, че хората на Слави Трифонов прибират пари не само от богатите фолкаджийки и гаджетата им, но и от хора, занимаващи се с култура и изкуство, което си е направо обирджийство, пише "Всеки ден".

"Това е престъпление. Ако някой нададе вой и директорите на телевизия Би Ти Ви разберат, със сигурност ще има доста уволнени хора. Защото заради такива неща виновниците от екипа на Слави Трифонов могат дори да бъдат съдени", обясняват запознати с измамата.