Скандалите сред представителите на родния шоубизнес не са многобройни. Може би, защото България е малка държава и всеки се мъчи да бъде колкото се може любезен с онези, с които се налага да се среща почти ежедневно. Е, никой обаче не е застрахован да изпадне в ситуация, в която да не овладее езика си и... да засегне някого.

Това се случи с Тита, която смая зрителите с директна нападка към Галена в ефир. При все, че двете отдавна са в един стил музика - знаем, че Тита мина към чалгата, за ужас на феновете си - това е наистина странно. Но... тепърва ще чакаме ответната реакция на Галена, ако има такава.

Та всичко започна от разказ за харчовете на родните "звезди" като се изтъкна, че смядовката пръскала по минимум 30 бона на месец за дрешки и парцалки. А една от роклите й струвала 80 000 лева. Да, правилно четете - 80 бона.

Точно тук Тита не издържа и де факто нарече Галена прахосница и празноглавка, защото заяви ясно, че никога няма да направи тази тъпотия и да даде 80 бона за един парцал, какъвто и да е той. Според Тита има къде, къде по-важни неща, по-значими неща, за които да пилееш средства, каквито повечето българи не са и сънували.

"Направо си я утрепа, а оная, ако има мозък, да се сеща какво й е било казано. Но е вярно - аман от селски пръчки, налазили в градовете, които си мислят, че като облекат скъпия парцал, ще станат гражданки. Да, ама йок", коментират в нета.