Мария Игнатова не може да гледа и на снимка бившата си съперница, но...

Сладурестата водеща на "Господари на ефира" Мария Игнатова не може да гледа и на снимка една определена жена, отровила живота й. Това разкриха източници, свидетели на омразата между двете. А въпросната дама е небезизвестната Виолета Сечкова, с която преди време Мария Игнатова го раздавала баджаначка.

Историята, която не е причина за враждата им е, че навремето Виолета Сечкова и Мария Игнатова делели един и същи мъж в лицето на шефа на федерацията по фитнес и културизъм Александър Сталийски. От него днес Виолета Сечкова вече има едно дете.

[caption id="attachment_313763" align="alignright" width="300"]Мария Игнатова Мария Игнатова е понесла много удари под кръста от Виолета Сечкова[/caption]

Преди да стане родителка обаче, Виолета Сечкова била в жестока конкуренция с Мария Игнатова, която имала буйна любов със Сталийски. Причината Мария Игнатова да мрази и до днес Сечкова обаче, не е конкуренцията им в любовните отношения, а фактът, че Виолета Сечкова много пъти й забивала ножа в гърба и й правила мръсни номера, разкриват запознати.

"Мария Игнатова не е злобен, нито злопаметен човек. А и с толкова жени е била съперница - еле пък докато беше жена на бизнесмена Петко Димитров. По тази логика би трябвало да се мрази и с Ели Гигова, Преслава, Яна Акимова и коя ли още не. Само че с тях Мария Игнатова е в чудесни отношения, с някои дори приятелски. Истината е, че Виолета Сечкова години наред й вгорчаваше живота с лъжливи слухове и клевети, които сама пускаше в светските среди. Само, за да окаля името й", разказват близки до Мария Игнатова хора.

[caption id="attachment_313766" align="aligncenter" width="300"]Сечкова правила мръсотии на Мария Игнатова Сечкова правила мръсотии на Мария Игнатова[/caption]

Интересно е обаче, защо въпреки омразата една към друга, Мария Игнатова и Виолета Сечкова все още са съдружници в обща фирма за тържества и продуцентска дейност, носеща името "Строубери продакшън".

В нея и двете са влезли с по 5000 лева капитал и продължават да развиват дейността си, заедно с други съдружници, разбира се. Явно Мария Игнатова е човек, който не смесва личните с бизнес отношенията си.