Евгени Минчев унижи Ники Кънчев пред очите на хайлайфа!

Лорд Евгени Минчев нанесе тежък удар на водещия на Вип Брадър Ники Кънчев. Ексцентричният пиар получи престижна статуетка на тържествена церемония в столичен клуб. [caption id="attachment_419432" align="alignright" width="300"]Ники Кънчев Ники Кънчев беше низвергнат от Евгени Минчев[/caption] След като каза няколко думи на сцената и се върна обратно в публиката, към него, за да го поздрави, се насочи Ники Кънчев. Начинът, по който обаче отвърна Лордът, бе шокиращ.

Минчев извърна поглед, наведе глава и я поклати. За да покаже на лицето на Нова тв, че не желае по никакъв начин да бъде приближаван даже от него.

Кънчев видимо се смути от реакцията на миналогодишния коментатор в лайф епизодите на риалитито. Минута по-късно му се наложи да се качи на сцената, за да получи признание за работата си - статуетка. Той се опита да замаже ситуацията "Евгени май нещо ми е сърдит", вметна в речта си водещият. Поведението на Минчев отговаря на въпроса защо през последния сезон ставаме свидетели на отсъствието му от Вип Брадър. Въпреки ексцентричните му и винаги интересни коментари, пиарът вече не се изявява там, а причината е разпра. Дали разколът е само в отношенията му с Ники Кънчев, или като цяло с Нова телевизия, обаче не се знае, пише Блиц. След кратка реч Кънчев зае мястото си на отреденото му сепаре. Той продължите да се забавлява заедно с колегите си от медията - Гала и половинката й Стефан, Гери Малкоданска и съпругът й, Папи Ханс, Джуди Халваджиян и Зейнеб. Всички те взеха по една статуетка, а час по-късно, след много снимки и видеа, напуснаха заведението. Събитието бе уважено от още много известни лица, сред които Гери Дончева, Тони Стораро и двамата му синове Емрах и Фики, Софи Маринова, Гринго и Лоренцо, Емилия, Алисия... Там бяха още Гери-Никол, Ивайло Колев, Тита, Криско, СкандаУ, Биляна Лазарова, Валентин Кулагин, Златка Димитрова, певицата Мария, Джино Бианкалана, Татяна и много други.