Повече от пикантен сигнал, свързан с разпуснатия любовен живот на синоптичката Натали Трифонова и майка й, пристигна на редакционната ни поща. т.к. писмото изобилства от факти, решихме да го представим на вниманието Ви.

 

Според подателите, палавата блондинка отново е в обятията на политик. Този път тя била завъртяла главата на депутат от Североизточна България – регион, населен предимно със смесено население и познат от стари времена като Делиормана. Дали новият партиен спонсор на Натали е от турски произход, можем само да предполагаме. Във всеки случай тя на драго сърце раздава ласки на мъже от този етнос, т.к. бившият й приятел – Доан Хасанито е родом от Силистра и е мюсюлманин.

 

Скандал! Синоптичката Натали Трифонова – любовница на депутат от Делиормана?

Майката на синоптичката също била фенка на рязаните карабини, стига да са ново производство. По настоящем госпожата мачкала чаршафите с младок на годините на щерка си – Хасан Мюхтар, специализант по сърдечно съдова хирургия в столичната болница “Аджибадем Сити Клиник”.

 

Скандал! Синоптичката Натали Трифонова – любовница на депутат от Делиормана? - Снимка 2

Ако вярваме на слуховете, Натали за разлика от майка си, предпочитала доста по-зрели и побелели джентълмени, с меки сърца и дълбоки портфейли. Благодарение на щедрите им спонсорства, разкрепостената хубавелка имала пари не само за собствените си масрафи, но и за харчовете на родителката. Двечките по настоящем шофират из столицата с чисто ново лилаво бмв х4 - армаган на синоптичката от фрашкан с пари спонсор.

 

Скандал! Синоптичката Натали Трифонова – любовница на депутат от Делиормана? - Снимка 3

Твърде е възможно настоящият й тъпкач-депутат също да е в синодална възраст, но източниците ни мълчат за това. Нищо чудно обаче господинът да е ерген или поне щастливо разведен, т.к двамата са прекарали коледно-новогодишните празници в родното му място.

 

Скандал! Синоптичката Натали Трифонова – любовница на депутат от Делиормана? - Снимка 4

Дългото ваканцуване на тв-шантонерката докарало до бяс колегите й от bTV. За да може тя да мърсува с парламентарния чичак, по празниците се наложило Станислава Цалова и Боби Лазаров да работят без почивка. Чашата обаче преляла когато на първи януари Натали се появила на екран за обедна емисия, записана от предишната вечер. По-късно по обяд или по точно около 12 ч. на обяд синоптичката "дискретно" обявила че заминава с гаджето си, за да отпразнува новата година. Партито било организирано в град от Североизточна България, чиято местност и точна локация ще спестим умишлено, пишат авторите на сигнала.

 

Скандал! Синоптичката Натали Трифонова – любовница на депутат от Делиормана? - Снимка 5

Проблемът бил, че на симпатичната и дисциплинирана Станислава Цалова й се наложило да се яви на работа болна, със сериозна кашлица. Боби Лазаров пък бил принуден да работи цял месец с едва 3 почивни дни декември, докато работните дни на Трифонова били само 15 - цифром и словом.

 

Скандал! Синоптичката Натали Трифонова – любовница на депутат от Делиормана? - Снимка 6

Но за да допълним информацията и достоверността и - Натали все пак се завърнала на работа на 3 януари след обяд за да поеме дежурството си в медията, а за следващите два дни е насрочила записи на предаването си.

 

Друга информация от кухнята на bTV гласи, че тя ще вземе участие в “Денсингс старс”, тъй като била професионална танцьорка в миналото и вече усилено тренирала със свои приятели, издава нейната близка приятелка.

 

Продуцентите са я включили в танцувалния формат за да вдигнат рейтинга му, а  синоптичката ще кърши снага до сериозна конкуренция – Дара, Мис България Елизабет Кравец и още много други родни красавици, допълват отлично запознатите ни информатори.

Източник: crimesbg.com