Преди дни Силвена Роу очарова едни и скандализира други с голата си снимка, която пусна в нета. Кулинарката направи това на рождения си ден, за да покаже и докаже, че макар да е близо до 60-така, се грижи за себе си така, че годините да не й личат. И обясни на дамите, че те също могат да се трансформират, стига да го пожелаят.

Да, вярно е, че Силвена заложи на фото, което не прикрива почти нищо от едрите й гърди, чиято долна част си е откровено на показ. Изцяло на показ е и корема й, но идеята е друга.

Е, явно не всички я схванаха, като един от въпросните е колегата на Роу - устатият Борис Петров. Шеф Петров, който си е спечелил множество врагове, заради грубостта и безцеремонността си, се присмя на Силвена и заяви, че тялото й приличало на чироз, поставен да съхне на веранда в Ахтопол.

"Ако пък й отворите снимката, мяза на водно конче", прихна да се хили Петров. С първия си коментар за чироза, той все едно сочи Роу, че е изсушена, изсъхнала и сбръчкана лелка, което потресе потребителите.

Знаем обаче, че и Силвена не е от лесните и кротките, за което отговори подобаващо на Петров. Близки до нея разкриха, че тя дори се обадила на готвача и му вдигнала такъв скандал, че онзи започнал да заеква. Посъветвала го да погледне първо себе си и дебелия си корем, преди да обсъжда другите.