В люта ярост изпаднали Мариана Попова и благоверният й Веселин Плачков след участието си в "Преди обед" и една уж невинна реплика, изтървана от Сашо Кадиев. Като знаем колко "отворени към критики" са и двамата, можем само да си представяме реакциите им...

В студиото семейната двойка се появи, за да коментира първия си общ спектакъл "Виновни" и да обяви тържествено, че вече са подготвили и втори, който ще се казва "Невинни".

Скандал: Сашо Кадиев закла Веселин Плачков и Мариана Попова, двамата са бесни!

Именно за отзивите към "Виновни" се разпениха в ефир двамата влюбени като настървено захапаха медии, позволили си да се изкажат неласкаво за постановката. Ама иначе хората много я харесали... в което не можем да сме сигурни, предвид, че и ние четем коментари на потребители в нета.

Иначе проблемът със Сашко дойде от невинната му шега, че прическата на Веселин Плачков приличала на "спластен китеник". Ами като я погледнеш, има логика, пък и прилика...

Весо обаче се засегна и заяви, че е ходил със същата коса преди много години и това е било хитова фризура. До него Мариана Попова се беше барнала на плитчици, също присъщи за едно време, но за младите девойки по плажовете.

"И двамата много се издразниха на Сашко, да им бяхте видели физиономиите след предаването", смеят се източници от кухнята.