Шашмата, която направиха във Вип Брадър е нечестна и скандалът тепърва предстои!

Голяма лъжа е на път да предизвика чутовен скандал във Вип Брадър, след като се разбра, че прословутият бой между Тачо и Зорница Линдарева е станал не днес, а още в събота вечерта. Тогава, когато съквартирантите вдигнаха купон по случай рождения ден на Иво Аръков и разбира се, го гарнираха с алкохол на макс.

Тъкмо тогава Зорница Линдарева се нацепила юнашки - както само тя умее, след което започнала да налага Тачо и накрая се стигнало и до ответния шамар от негова страна. Работата е там обаче, че Тити Папазов не е напуснал Къщата на Вип Брадър по свое желание или каприз в неделя - както лъжливо съобщиха от медията, а е напуснал след ужасяващия скандал в Къщата.

[caption id="attachment_326740" align="alignright" width="300"]Вип Брадър Излъгаха зрителите - боят във Вип Брадър станал още в събота, но само Тачо го отнесе[/caption]

Кавгите и интригите бяха дошли в повече на чувствителния Тити Папазов, но боят между Зорница Линдарева и Тачо, както и крясъците на Влади Въргала, а и заплахите за шамари между Стефан и Жени Калканджиева вече тотално преляха чашата на търпението му.

От Вип Брадър обаче измамиха зрителите и нагърбиха само Тачо с цялата отговорност за ситуацията. Много от съквартирантите продължават да протестират и да настояват, че не е честно само той да го отнесе заради всички и че щом той е изгонен от Къщата на Вип Брадър, то това трябва да бъде направено и със самата Зорница Линдарева, която първа му е посегнала.

Другите обаче не знаят, че Стефан Манов - Тачо дефакто още не е изгонен от Къщата на Вип Брадър, а е настанен временно в трудово възпитателното общежитие, където остава до тази вечер.

Днес, по време на елиминациите, които ще се проведат на живо, решението дали Тачо ще остане в Къщата на Вип Брадър, или ще се прибере безславно у дома си, ще бъде взето само и единствено от останалите участници във Вип Брадър.