Райна нададе вой срещу задкулисните игри в най-голямата чалга компания!

Жесток скандал гръмна, след като певицата Райна извади наяве кирливите ризи на най-голямата чалга компания в страната Пайнер. Тя открито застана против задкулисните игри в бранша и се възпротиви срещу гаврата с труда си. Която е факт.

Оказа се, че трети поред видеоклип, за който Райна е положила зверски усилия и е дала всичко от себе си, незнайно защо е спрян от излъчване. Това е решение на Пайнер, за което обаче тя не е получила никакво обяснение. В страницата си във Фейсбук Райна открито изрази гнева си и изля душата си, без да се интересува, че може да бъде отлъчена от компанията.

[caption id="attachment_312454" align="alignright" width="191"]Райна постъпи смело, но и сама си окачи примката на шията Райна постъпи смело, но и сама си окачи примката на шията[/caption]

"Това са снимки от последния ми видеоклип, който обаче няма да бъде видян. Защо?! Не знам. Но същото се случи и с още два мои видеоклипа. А после нека ме питат защо не си трая, а отговарям, когато някой праща труда ми по дяволите", възмути се бившето гадже на Константин - Райна.

Райна е известна с бурния си нрав и с това, че не търпи несправедливости. А феновете й в социалната мрежа я подкрепиха на сто процента. Много от тях откровено "благословиха" Митко Димитров - Пайнера за това, че лансира все едни и същи певици, които залагат повече на изкуствена визия, отколкото на талант.

Все още няма отговор от компанията и от Митко Димитров, но се очаква, че реакцията му няма да бъде благосклонна към разбунтувалата се Райна. Очевидно обаче певицата очаква подобен развой, а и вече знае, че няма кой знае какво за губене.

Щом от Пайнер на няколко пъти й залагат такава секира, то може да се предположи, че бъдещето й в тази компания така или иначе не е сигурно. С таланта си обаче, Райна ще се справи отлично и без крилото на Пайнер, убедени са почитателите й.