Полина на Благой Георгиев се оказа хаплива, макар да е още малка. Велинградчанката замина за Турция на малка почивка, докато мъжлето й е в Доминикана и се бори за победа в Сървайвър. Спасова пък реши да не дреме у дома, а да си гледа живота.

По време на пътуването, за разнообразие, тя реши да си поговори с последователи в нета като разбира се, въпросите бяха свързани все с жени. Първата бе бившата на футболиста - Златка Райкова и какво мисли за нея. Тук Полито малко се подразни и заяви, че за втори път повтаря, че не познава лично блондинката и не може да каже нищо за нея, освен, че е хубава.

Скандал! Полина на Благой за Татяна: Тя не става за друго, освен да пере гащи! (виж още + МНОГО СНИМКИ)

Интересно как тогава успя да заяви за Татяна от Сървайвър (която бе вторият въпрос), че не става за друго, освен да пере гащи?! Де факто това бе отговорът на Полина за певицата на въпроса какво смята за това, че Татяна е прала гащите на мъжа й. "Все някой трябва и мръсната работа да върши", захапа я иронично Спасова.

Скандал! Полина на Благой за Татяна: Тя не става за друго, освен да пере гащи! (виж още + МНОГО СНИМКИ) - Снимка 2

С това обаче показа, че яко се дразни от близостта на мъжа й с певицата, която отдавна е доказала, че е доста опитна и е въртяла бая "играчи" през живота си.

Колкото до конкуренция в предаването от женска страна, Полина Спасова се направи, че такава няма и не може да има. "От кои момичета по-точно трябва да ревнувам в това предаване?!", пак се подхили Полинка.