Първият разрив в брака на Благой Георгиев и новата му булка Полина Спасова е вече факт. Велинградчанката от известно време насам не спирала да мрънка, че Джизъса не я обича достатъчно, а преди ден изпаднала в дива истерия. Причината ли - типичното женско сравнение между нея и бившата на футболиста - Златка Райкова.

Скандал: Полина на Благой Георгиев в дива истерия! (ето в какво го обвинява + СНИМКИ)

И не, че Полина ревнува Благой и смята, че иска да се върне при плеймейтката, а била бясна от факта, че докато бил със Златка, Благой я водел на приказни почивки по острови и екзотични кътчета, а с нея най-много да отскочи до съседна Гърция и пак да си я прибере във Велинград.

Сякаш като по поръчка преди часове самата Златка Райкова наля масло в огъня и то яко, с разкритието, че Карен Хачатрян я е отвел на Малдивите. Двамата се изфраскаха пред цялата мрежа колко са хепи от факта, че тук е студено, а те са на слънчево, топло и луксозно местенце...

"Сега се очаква война в дома на Благойчо, горкият! Полина със сигурност ще му изяде черния дроб, но от нейна страна си е права, защото със Златка двамата много повече обикаляха", коментират близки до двойката.

Да не забравяме обаче факта, че с всеки изминал ден Благой все повече изтънява джоба, така че в момента няма пари не за Малдивите, а и за Истанбул. Да са живи и здрави родителите на жена му, ако решат да им отпуснат нещо за празниците.