Петя Буюклиева за пореден път предизвика страхотен скандал с разкритието си!

Изгонена на метри от големия финал на Биг Брадър Ол Старс, естрадната легенда Петя Буюклиева не се успокои - напротив. Певицата все още таи огромен гняв и злоба в себе си, и продължи да предизвиква скандал след скандал. Този път обаче направи немислимото.

След като публично очерни големите звезди в лицето на Васил Найденов, Камелия Тодорова, Йорданка Христова и Емил Димитров, за които разказа потресаващи неща, Петя Буюклиева опита да настрои зрителите и срещу собствените си съквартиранти. Тя ги обвини в нещо адски подло и долно, а именно, че всички те се били обединили и нарочно напивали Тодор Славков в Къщата, за да му гледат сеира и да го излагат пред цяла България.

[caption id="attachment_331200" align="alignright" width="300"]Петя Буюклиева Петя Буюклиева взриви всички с обвиненията си към съквартирантите, които всъщност важат за самата нея[/caption]

Петя Буюклиева съвсем спокойно разказа как винаги, когато в Къщата е имало алкохол, съквартирантите, начело с Катето Евро, сами сипвали в чашата на Тодор Славков и му давали да пие в огромни количества. А, когато огнената течност му идвала в повече и започнел да се излага, те едва ли не сядали на първия ред, за да се присмеят на резила му.

"Малък Тошко е злобно използван от съквартирантите, които му мислят лошото. На другия ден, когато изтрезнееше, той гледаше като малко дете и се чувстваше толкова зле и засрамен, че винаги ми беше много мъчно за него", каканижеше пред Гала Петя Буюклиева, което само по себе си е немислимо.

Немислимо, защото всички зрители отлично помнят момента, в който Катето Евро лично скри бутилката с уиски, за да попречи на пияния Тодор Славков да злоупотребява повече. А кой я откри и му я тикна отново в ръката - самата Петя Буюклиева.

"Какво правят те?! Крият от теб уискито. Защо, да не би да не си човек, че да си пийнеш и ти, няма само те да му се радват", говореше тогава Петя Буюклиева пред очите на цялата държава и лично връчи пиенето на Тодор Славков. В този ред на мисли сегашните й твърдения са не само смешни, но и жалък опит да очерни съквартирантите си, без реална причина.