Нора Шопова седнала на стола на Гергана Гунчева!Вечно търсещата себе си

манекенка Нора Шопова е станала причина от Българската национална телевизия да излети една от най-красивите българки Гергана Гунчева. [caption id="attachment_447250" align="alignright" width="300"]Гергана Гунчева Скандал с имената на Нора Шопова и Гергана Гунчева[/caption] Мис България 2004, която е съпруга на спортния журналист Петър Бакърджиев, изкара едва две години в държавната медия, преди да й покажат вратата. За щастие, веднага си намери работа при конкуренцията – в Нова тв.

Симпатичната Гери вече втори месец води спортните емисии на Нова. Говори се обаче, че макар в момента да се радва на по-добра заплата и по-висок рейтинг в сравнение в БНТ, се е преместила в частната медия по необходимост.

Тя не правела планове да сменя държавната телевизия, защото работното време там било по-удобно от гледна точка на грижите за двете й малки деца. Синовете й от Петър Бакърджиев са на 3 и 6 години, а всеки знае, че държавната работа е много по-подходяща за майка на малчугани в тази крехка възраст. Неизвестно защо обаче в БНТ решили да търсят място за Нора Шопова именно в спортната редакция. Тъй като щатовете там са ограничени, някой трябвало да си тръгне, за да бъде назначена манекенката.

Както е известно, няколко месеца след като тя бе уволнена от Нова тв, където водеше прогнозата за времето, тя бе поканена в държавната медия като лице на публицистичното предаване „Питай БНТ” заедно с Драго Драганов – Чая.

Но тъй като още от първото издание стана ясно, че тази двойка е нелепа, а Нора – напълно неподготвена за такава длъжност, решиха да й намерят ново място – този път в спортните новини. Точно когато става ясно, че Шопова ще влезе в спортната редакция, Гергана Гунчева я напуска, за да се премести в Нова. Това няма как да не породи клюки, че едната манекенка е уволнена, за да се осигури щат за другата. Разликата между двете е, че Гергана има солиден стаж като спортен репортер, преди да стане водещ. Освен това дипломата й за висше образование е от Националната спортна академия, което съществено допринася за нейната квалификация.

Всъщност още когато става Мис България преди 16 години, тя обявява, че иска да стане журналист. Докато Нора Шопова все още се чуди каква иска да стане и към момента изглежда като олицетворение на понятията „калинка” и „парашутистка”.

Въпреки това тя обяви, че сяда в овакантения стол на Гунчева със самочувствие и гледа на новата си работа като на „ново приключение” в живота си. Жената на Петър Бакърджиев пък се вписва много добре сред новите си колеги в Нова, твърдят запознати. Тя познавала повечето хора в редакцията още от времето като репортер, така че нямала проблеми с вписването в екипа. Нищо чудно да се окаже, че Нора й е направила услуга, като е предизвикала преместването й, пише вестник Уикенд.